Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


12 сесія районної ради

19 квітня 2012 року відбулась чергова сесія районної ради.

Депутати заслухали звіт голови райдержадміністрації Твердохліба Ю.М. про здійснення делегованих районною радою повноважень. Було відмічено, що вперше за багато років район увійшов в п’ятірку лідируючих громад області по основним соціально-економічним показникам, а в аграрному секторі економіки по результатах роботи за 2011 рік район вийшов на ІІ місце по приросту урожайності зернових культур  та на ІІІ місце по валовому збору зерна.

Велика робота із гарними результатами була проведена у соціальній та гуманітарній сферах життя, вдалось досягти вагомих зрушень у поліпшенні інвестиційного клімату: розпочато будівництво двох молочних комплексів на 1500 голів великої рогатої худоби кожен, виділено земельні ділянки під будівництво ще трьох таких комплексів та досягнуто домовленості щодо будівництва нафтопереробного заводу.

Депутатський корпус активно обговорив та схвалив виступ голови райдержадміністрації Твердохліба Ю.М., давши високу оцінку соціально-економічним досягненням району за останній рік та особистому вкладу голів райдержадміністрації та районної ради.

Подальший порядок денний майже не відрізнявся від запланованого за виключенням внесення окремих додаткових питань, які не були розглянуті на засіданні постійних комісій районної ради, а саме, двох депутатських запитів з приводу використання Прапору Перемоги у Великій Вітчизняній війні на заходах до Дня Перемоги та функціонування Чернятинської дільничної лікарні.

Депутатами також було ініційоване і прийняте рішення про виділення коштів в якості надання матеріальної допомоги безпосереднім учасникам бойових дій періоду Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 рр. та вдовам загиблих на фронті.