Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


12 вересня 2019 року відбулась позачергова 30 сесія Жмеринської районної ради 7 скликання

12 вересня 2019 року відбулась позачергова 30 сесія Жмеринської районної ради 7 скликання.

На початку роботи сесії голова районної ради Малярчук В.Г. та перший заступник голови райдержадміністрації Монастирський О.І. за активну депутатську діяльність вручили Почесну Грамоту Літвину Б.В. та Свідоцтво про занесення на міськрайонну Дошку пошани голові фермерського господарства «Кравчук» Кравчуку В.С.

Під час роботи сесії депутатами були розглянуті три питання фінансового спрямування. Інформував  начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А.

Проектом рішення про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік пропонувалось  збільшити обсяг видатків за рахунок субвенції із Северинівської ОТГ на забезпечення пільгового проїзду окремих категорій громадян залізничним транспортом та надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам та дітям з інвалідністю, хворим , які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги. За рахунок надходжень до районного бюджету збільшили видатки на галузі освіти, культури, охорони здоров’я. Згаданий проект прийнятий одноголосно. Крім того, затвердили розпорядження голови райдержадміністрації, пов’язані із змінами при виконанні районного бюджету та розпорядження голови районної ради .
На завершення сесії депутат районної ради 7 скликання, голова Жмеринської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Марчук В.М. запросив депутатський корпус районної ради та сільських, селищного голів на «Козацькі забави», які цьогоріч будуть проходити в с.Носківці 14 вересня о 10.00 год., а також на заходи з нагоди відзначення 30 річниці створення Народного Руху України , які відбудуться у Жмеринському районному будинку культури у неділю, 15 вересня об 11.00 год.

 сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія