Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


18 травня відбулось засідання постійних комісій

18 травня в залі засідань районної ради відбулись засідання постійних комісій, на яких були розглянуті і розроблені проекти рішень по 33 питаннях.

Голова районної ради Малярчук В.Г. привітав депутатів із Всесвітнім днем вишиванки.

Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярмоленко О.М. ознайомив присутніх із напруженою ситуацією з оплатою за теплопостачання, електроенергію та комунальні послуги, що склалась у 2017 році в галузі охорони здоров’я району. На відключення електропостачання скаржились і керівники інших бюджетних установ. Для винайдення компромісних рішень було запрошене керівництво СО «Жмеринські електричні мережі» ПАТ «Вінницяобленерго». Багато запитань прозвучало як з вуст керівників установ, так і депутатів районної ради. На деякі з них відповів головний інженер Носач О.М. Відповіді на інші депутати сподіваються почути на сесії районної ради.

Як зазвичай, планується розгляд питання про внесення змін до  рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 20.12.2016 р. «Про районний бюджет на 2017 рік», затвердження квартального звіту про виконання  районного бюджету за І квартал 2017 рік, затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації та голови районної ради, пов’язаних із змінами при виконанні районного бюджету. На висвітленні цих питань детально зупинився начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А.

Планується провести ряд кроків для адаптації та підготовки медичних закладів до функціонування в умовах роботи на основі бюджетно - страхової медицини, яка буде запровадження з липня 2017 року, а саме провести реорганізацію комунальних установ в комунальні підприємства.

У порядку денному передбачений розгляд  блоку земельних питань, а саме, затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Загалом їх поступило 20 на розгляд комісій, які були детально вивчені депутатами. Одне з питань стосувалось зміни меж населених пунктів сіл Стодульці, Рожепи, селища Мельники, з якого інформувала Стодулецький сільський голова Голубенко Л.Р.

Також депутати розглянули звернення депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Жмеринській районній раді до Президента України, Прем’єр-міністра України щодо негайного скасування абонентської плати за газ та вирішили рекомендувати сесії підтримати його.


18/05/2017

18/05/2017

18/05/2017

18/05/2017

18/05/2017