Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


19 сесія районної ради

26 лютого 2013 року в приміщенні районної ради відбулась чергова 19 сесія 6 скликання.

На пленарне засідання були запрошені депутати районної ради, депутат обласної ради Цимбал І.В., начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, сільські та селищні голови, представники політичних партій, громадських організацій та засобів масової інформації.

Перед депутатами виступив заступник прокурора  Попеско А.П., який прозвітував про стан боротьби зі злочинністю, протидії корупції та хабарництву у Жмеринському районі та  ознайомив присутніх про проведену роботу Жмеринською міжрайонною прокуратурою Вінницької області, і про заходи, які вживались щодо покращення прокурорсько – слідчої діяльності, реального усунення порушень законів, притягнення винних осіб до відповідальності, забезпечення відшкодування спричиненої шкоди.

На порядок денний сесії були винесені  основні питання:

-         Про хід виконання комплексної програми мобілізації зусиль органів місцевого самоврядування, державної податкової служби, інших відомств по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів та удосконаленню системи адміністрування податків і зборів на 2012 – 2015 роки, про що доповідала Кузевич  Оксана Василівна – начальник Жмеринської об’єднаної державної податкової інспекції.

-         Про порядок використання фонду депутата районної ради.

-         Про внесення змін до рішення 17  сесії районної ради 6 скликання від 24.01.2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік» - проінформував Гамарник В.А. – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

-         Про галузеві програми розвитку району та інші питання.

Протягом засідання депутати активно обговорювали питання порядку денного та надавали пропозиції до проектів рішень.