Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


2 жовтня дружня освітянська родина району відсвяткувала своє професійне свято.

2 жовтня дружня освітянська родина району відсвяткувала своє професійне свято. У концерт-хол «Ермітаж» разом із керівниками загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Монастирський О.І., заступник голови районної ради Бігас В.П., начальник відділу освіти райдержадміністрації Цимбал І.В..

У вітальному слові до своїх колег начальник відділу освіти Цимбал І.В. відзначила високий рейтинг галузі освіти району на рівні області, що значною мірою залежить від професійного рівня педагогів, їх орієнтиру, який, на її переконання, має бути націлений тільки на успіх та благо наших дітей.

  Інна Володимирівна зазначила, що в нелегкий час реформ та швидких змін в учительській професії залишаються лише порядні люди, які мають стержень та віддаються роботі сповна. Кожен з них докладає зусиль для того, щоб район пишався успіхами вчителів та їхніх вихованців. Освітянські колективи роблять усе, щоб крокувати в ногу з часом, виглядати стильними, бути конкурентоспроможними по відношенню до міських шкіл. Очільниця галузі освіти передала вітання з наступаючим святом усім колективам освітніх закладів, побажала віри у краще майбутнє та запевнила усіх в тому, що вона вірить в нашу школу, наших учителів та дітей. Зичила усім миру, спокою, сили та позитивних думок.

Перший заступник голови райдержадміністрації Монастирський О.І. висловив гордість за  успіхи, які має освіта – це й результати ЗНО, перемоги в олімпіадах та конкурсах. Низько вклонився та подякував вчителям за їхню працю. Відзначив значний поступ освіти району в реалізації напрямку Нової Української Школи, інших змін, які активно втілюються в життя ключовими фігурами на шляху змін --  вчителями. Подякував також ветеранам за вагомий внесок у розвиток галузі освіти, іншим працівникам освітніх закладів, батькам - за участь в навчально – виховному процесі. За підтримку шкіл та дитячих садочків отримали подяку і очільники територіальних громад. Вітаючи вчительську когорту з професійним святом, побажав їм здоров’я, добра, миру і злагоди в родинах, світлої дороги їхнім дітям, здійснення мрій, віри, надії та любові.

Заступник голови районної ради Бігас В.П. передав найкращі вітання від імені депутатського корпусу, представників органів місцевого самоврядування району. Висловив слова щирої подяки за вчительську кропітку працю, побажав їм усіляких гараздів та Божого захисту. Подякував Цимбал І.В. за вмілу організацію та проведення заходу, отримавши впевнене ствердження, що наступного року всі знову зберуться разом та проведуть таку ж чудову дружню зустріч педагогічного колективу району.

Під час церемонії нагородження були відзначені Почесними грамотами та грошовими винагородами керівники навчальних закладів – переможці у різних номінаціях та по результатах об’їздів шкіл.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у освітянську галузь району також були відзначені працівники відділу освіти.

Художні номери для усіх присутніх подарували творчі колективи району і міста.

День працівників освіти

День працівників освіти

День працівників освіти

День працівників освіти

День працівників освіти

День працівників освіти