Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


20 березня помер Демидівський сільський голова Браславець І.П.

20/03/2017

Велику втрату понесла вся громадськість Жмеринського району. 20 березня  помер Демидівський сільський голова Браславець  Іван Петрович, -  здібний талановитий керівник і організатор, людина великого серця і порядності, працелюб, щирий і багатогранний, доброї і прекрасної душі.

Іван Петрович народився 16 січня 1957 року в с. Глинськ Калинівського району Вінницької області. Понад тридцяти п’яти років свого трудового шляху Він віддав служінню рідній територіальній громаді, пропрацювавши 26 з них в місцевому ПСП «Мрія» і понад 10 – Демидівським сільським головою. 

Відійшов у вічність справжній лідер територіальної громади, людина, яка була здатна крок за кроком, незважаючи на перешкоди, досягати поставленої мети. Цілеспрямований, самовідданий, професіонал своєї справи, він завжди вражав своєю енергію та працездатністю, вмінням перейматися проблемами оточуючих, рішуче та принципово відстоювати інтереси громади. Він ніколи не пасував перед труднощами, простягав руку допомоги усім, хто її потребував, був щирим та небайдужим, чим заслужив глибоку повагу та авторитет серед колег, однодумців та усіх, хто був поруч. Таким ми його знали і таким він залишиться у нашій пам’яті.

Районна рада, районна державна адміністрація, депутатський корпус, територіальна громада району, глибоко сумують  з приводу передчасної смерті Івана Петровича і висловлюють свої щирі співчуття рідним та близьким покійного.

Світла пам‘ять про цю прекрасну людину збережеться в наших і серцях громадськості району.