Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


25-річчя Збройних Сил України відзначили на Жмеринщині

За чверть віку Збройні Сили України пройшли складний шлях: від переформування з радянського в українське військо, через зубожіння до відродження і піднесення в очах нації. Сьогодні наше покоління є очевидцем і безпосереднім учасником становлення справжнього українського війська, що демонструє зразки героїзму, відданості народові та вірності присязі. Багато наших побратимів виконують свій чоловічий, громадянський та військовий обов’язок на Сході держави. Найкращі сини Вітчизни полягли на полях боїв, захищаючи свою домівку та Батьківщину, залишивши по собі вічну пам’ять героїв в історії та серцях людей.

 06/12/2016

6 грудня 2016 року з 25 – річчям Збройних Сил України працівників Жмеринського об’єднаного міського військового комісаріату від імені голови райдержадміністрації Олега Легези та голови районної ради Василя Малярчука вітали заступник голови районної ради Володимир Бігас та начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Гамарник. Вони відзначили особливо важливу роль військкомату в умовах ворожої агресії, вагомий внесок у військово-патріотичне виховання молоді, чітке виконання поставлених завдань та піднесення престижу професії військового. В особі представників установи висловили особливі слова подяки воїнам, які в складі Збройних Сил України мужньо борються за незалежність та єдність нашої держави на її Сході. Усім бажали міцного здоров’я, незламної волі, вірності військовому обов’язку, надійного родинного тилу, миру та злагоди в нашій країні.

  06/12/2016

За активну участь в проведенні заходів військово – патріотичного виховання молоді, підготовку громадян до служби в Збройних Силах України, високий професіоналізм, сумлінне ставлення до службових обов’язків 5 працівників військкомату було нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації та грошовими винагородами .

  06/12/2016

З вітальними словами до працівників Жмеринського об’єднаного військового комісаріату звернувся міський голова Анатолій Кушнір . Найкращі були відмічені міським головою грамотами та грошовими винагородами.

  Військовий комісар Тарас Андрійчук щиро вітав своїх колег із професійним святом. Він зачитав колективу привітальну листівку від обласного керівництва.

 06/12/2016

Заступник військового комісара, майор Р.Фальфушинський зачитав наказ про заохочення особового складу військкомату з нагоди свята. Ряду військових, службовців та працівників установи висловлено подяку за відмінну службу і виконання своїх обов’язків, а також вручено Почесні грамоти.

  06/12/2016

За проявлення уваги та всебічну підтримку очільник об’єднаного військового комісаріату Тарас Андрійчук подякував представникам виконавчої влади та місцевого самоврядування, завірив у тому, що докладатиме максимум зусиль для того, щоб Жмеринщина займала передові позиції в області.

Використані матеріали сайту Жмеринської районної державної адміністрації