Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


90 осінь зустріла учасник Великої Вітчизняної війни, ветеран праці станіславчанка Твердохліб М.О.

У пору золотої осені відзначила свій поважний ювілей учасник Великої Вітчизняної війни, ветеран праці, жителька с. Станіславчик Жмеринського району, Марія Омелянівна Твердохліб.

Марія Омелянівна знаходиться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району» з 1999 року й обслуговує її чудова жінка з добрим серцем, соціальний робітник Мельник Марія Миколаївна.

З хвилюванням приймала ювілярка теплі вітання з нагоди 90- річчя від працівників терцентру, які за дорученням голови районної державної адміністрації Легези О.В., та директора терцентру Оголенко Т.І. привітали з ювілейним днем народження, побажали міцного здоров’я, благополуччя, довгих років життя подарували теплу ковдру та традиційно святковий торт. Найголовнішим, звичайно, була увага, яку отримала Марія Омелянівна.

Іменинниця подякувала за вітання гостям та поділилася спогадами про прожиті роки.

Народилася Марія Омелянівна 11 жовтня 1928 року, частину свого життя приділила викладацькій діяльності як вчитель, «Кажуть, що колишніх вчителів не буває». І життя підтверджує це, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою!

Чимало подій довелось пережити в своєму житті цій мужній жінці. І хоч, на жаль, з віком підводить здоров’я, заслабли ноги, але ясний розум і добра пам’ять вчительку не підводять. У розмові з гостями згадувала роки роботи в школі та учнів, яким змогла дати дорогу в життя. А згадувати було що. Ювілярка прожила довге, нелегке, але насичене життя. Бо хіба може інакше жити - Вчителька. Її життя – це частинки життів усіх учнів, яких довелося і словом, і власним прикладом вести в країну знань, в країну добра, милосердя, відповідальності й людяності.

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою.

90 років Твердохліб М.О.

90 років Твердохліб М.О.

90 років Твердохліб М.О.

  Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.І.Оголенко