Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Берегти природу - берегти життя

До всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», що проходила 29 квітня по всій Україні, працівники бібліотеки О. Шеремета та А. Стус підготували та провели екологічний брейнг-ринг «Берегти природу - берегти життя». Даний захід мав  на меті ознайомити та привернути  увагу до екологічних проблем  і показати, що цивілізація з прискоренням падає в безодню екологічної кризи, загрожуючи нам в найближчому майбутньому неминучою глобальною катастрофою.

Екологічна ситуація на грані вибуху із страшними наслідками, тому що, особливо гострою стала необхідність підвищення у людей екологічної культури, екологічного мислення, виховання любові до природи.

На початку заходу бібліотекарі надали дітям інформацію про наймаштабніші екологічні катастрофи світу до яких призвели халатність та безвідповідальність людей, зокрема торкнулися питання Чорнобильської трагедії, яка сягнула далеко за межі України. Запрошеними до участі в брейнг-ринзі були учні 8-Б (л) кл.  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» кл. керівник О. О. Походзєй та учні 8-А кл. ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 кл. керівник Л. П. Кучинська, які активно приймали в обговорені проблемних питань та дивували обізнаністю по даній темі, яка турбує все людство.

Ми всі з вами живемо на одному великому космічному кораблі – ім’я   якому « Земля» і саме ми відповідаємо за те, щоб наш корабель був  комфортним для життя, та залишився таким для наших нащадків, тож бережіть Землю з усіма проявами життя на ній. Милуйтеся заходом сонця та зустрічайте його схід, слухайте спів пташок, милуйтеся краєвидами рідного краю, відчувайте прохолоду джерельної води та насолоджуйтеся чистим повітрям.

Дякуємо за співпрацю Жмеринській дирекції кіновідеомережі та кіновідеопрокату.

29/04/2017

29/04/2017