Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ЧЕРГОВИЙ ВНЕСОК В ПОПОВНЕННЯ ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ЗРОБИЛА ЖМЕРИНЩИНА

Чотирнадцять юнаків з міста та району готові скласти присягу на вірність Вітчизні та виконати свій громадянський обов’язок.

Привітати юнаків зі знаменною подією до Жмеринського військкомату 15 червня завітали представники влади міста та району.

«Служити вірно і з гордістю, дотримуватись присяги, виконувати наказ, берегти зброю та обов’язково дзвонити і писати листи рідним »,- у своїх напутніх словах закликав хлопців військовий комісар Тарас АНДРІЙЧУК.

Теплі побажання на адресу призовників прозвучали від міського голови Анатолія КУШНІРА . Він побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів та зазначив , що в бойових діях ці хлопці брати участь не будуть, але армійської витривалості вони навчаться. До вітань долучилась депутат міської ради, начальник відділу по роботі з депутатами та громадськими організаціями Ірина ПОПІК.

Загартовувати свою волю, опанувати в армії все, що формує із юнака справжнього чоловіка бажав заступник голови Жмеринської РДА Віктор МУРАШКО, зачитав напутні слова Пам’ятки призовнику. А також , передав щирі вітання від голови Жмеринської райдержадміністрації Святослава НІКОЛАЙЧУКА.

Добра і здоров’я, легкої служби та швидкого повернення додому, щоб оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку, бажав з вітаннями від голови районної ради Василя МАЛЯРЧУКА його заступник Володимир БІГАС .

Всім призовникам були вручені подарунки від районної та міської влади.

ЗСУ

ЗСУ

ЗСУ

ЗСУ

ЗСУ