Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

День працівників соціальної сфери

Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими. В умовах властивої Україні соціальної динамічності стає гострою проблема правового захисту кожного громадянина, обгрунтування правової доцільності його побутової поведінки, професійної політичної та інших видів діяльності.

Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

День працівників соціальної сфери

Святкування Дня працівника соціальної сфери проходило 1 листопада в районному Будинку культури. Вітальні слова звучали з вуст голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба, голови районної ради С.Гринчука, заступника голови районної ради Н.Рожок.

Кращі із кращих були нагороджені Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради та грошовими винагородами.
 День працівників соціальної сфери
Також вітали своїх колег керівники відповідних установ: начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Н.Василик, директор територіального центру соціального обслуговування Г.Коломієць, директор Жмеринськогого міськрайонного центру зайнятості Т.Когут, директор Жмеринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О.Слободенюк. Вони вручили разом із керівництвом району Грамоти облдержадміністрації та Подяки своїм колегам.
Артисти районного Будинку культури підготували для присутніх святковий концерт.
День працівників соціальної сфери