Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День працівників освіти

5 жовтня 2012 року в будинку культури залізничників відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти, які зібрали усіх освітян району.

Привітанням в адресу своїх колег розпочала свято начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат обласної Ради І.Цимбал. Щирі вітання та слова вдячності за самовіддану працю висловила вона всім, хто трудиться на освітянській ниві, сіючи добре та вічне. За підтримку та допомогу дякувала владі.

На святі освітян були присутні: голова Жмеринської районної державної адміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради В.Малярчук, заступник голови районної ради С.Гринчук, заступник голови Вінницької обласної Ради Ю.Медведєв, депутат обласної Ради, Заслужений тренер України, голова Вінницької федерації футболу та Всеукраїнської профспілки футболістів та тренерів І.Гатауллін, сільські та селищний голови, керівники сільськогосподарських підприємств району, представники засобів масової інформації, громадськість.

 День працівника освіти
Вітаючи працівників освіти зі святом, Ю.Твердохліб передав поздоровлення та щирі побажання від голови Вінницької обласної державної адміністрації М.Джиги. Подякував за гідне виховання підростаючого покоління. Низько уклонився педагогам за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Усім побажав міцного здоров’я, натхнення у роботі, нових педагогічних звершень і вдячних вихованців. До поздоровлень приєднався В.Малярчук. Вони вручили Почесні грамоти та грошові винагороди кращим педагогічним колективам шкіл району за рейтингом успішності.
 
Привітання від голови обласної Ради С.Татусяка, депутатського корпусу передавав присутнім Ю.Медведєв. За наполегливу працю, високий професіоналізм та творчий підхід до справи вручив Почесну грамоту облдержадміністрації та обласної ради очільнику освітянської галузі району І.Цимбал. Також передав сертифікат на 21 комплект комп'ютерної техніки для шкіл, а директору Почапинецької ЗОШ І-ІІІ ст. – сертифікат за отримання гранту в 10 тис. грн.
 
В цей день Інна Володимирівна отримала Почесну грамоту від Вінницького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України за значний внесок у забезпечення соціального захисту своїх підлеглих, яку їй передав голова Жмеринської об'єднаної профспілки працівників освіти О.Баюк.
 День працівника освіти
З нагоди свята Почесними відзнаками, подарунками та грошовими винагородами відзначено кращих працівників освіти за значні здобутки у професійній сфері, належну підготовку закладів до навчального року, краще оформлення кабінетів, профспілкову діяльність, здобуття вихованцями перемог у районній спартакіаді. Вручено свідоцтва про занесення на районну Дошку пошани.
 
Від освітян міста своїх колег вітала завідуюча методичним кабінетом управління освіти Жмеринської міської ради С.Заграй.
 
Найактивніших господарників і очільників територіальних громад, які сприяють розвитку освітянської галузі відзначено Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради. Інших керівників сільськогосподарських підприємств за благодійництво на користь шкіл району буде відзначено Подяками райдержадміністрації та районної ради.
 
Напередодні свята освітяни отримали море квітів, теплих слів, гарних побажань та насолодилися музичними композиціями. Концертна програма підготовлена силами вихованців районного будинку творчості, освітян району, творчих колективів міста, а також студентами Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича.