Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


День іменинника

«Старе як мале» - кажуть в народі. Так і  у нас  у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  територіального центру, підопічні немов малі діти чекають свята, гостей, подарунків.

Цього року волонтерська організація «Десниця Добра» на чолі з Ольгою Петер запровадила вітання підопічних з днем народження, раніше їх вітали  працівники відділення, а  тепер привітати одиноку людину мають можливість усі бажаючі.  Ольга Петер звернулась до користувачів Інтернету з пропозицією приєднатись до  акції і привітати незнайому, стареньку людину з днем народження. Мешканці м. Вінниці, які навіть не були знайомі з нашими підопічними підписували вітальні листівки виготовляли  подарунки.

Щосуботи   волонтери приїздили вітати  іменинників,  а їх у  листопаді у нас було шість :   Крук Олександр Володимирович, Пляцек Валентина Володимирівна, Ковецька Марія Йосипівна, Мостовік Михайло Васильович, Незельський Петро Іванович,  Скрипник Сергій Вікторович .     

Кожен іменинник отримав у подарунок ортопедичний матрац, вітальні листівки, торт з святковими  свічками,   квіти.  Але без подарунка не залишається ніхто,  крім  іменинників усім підопічним вручаються   пакунки солодощів.

 Завідувач  відділенням Зоя Музика

02/12/2016

02/12/2016

02/12/2016

02/12/2016

02/12

02/12/2016

02/12/2016