Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Державні службовці району відзначили професійне свято

Велика когорта державних службовців району 23 червня 2017 року зібралася в залі засідань Жмеринської районної ради з нагоди професійного свята.

23/06/2017

Своїх колег і підлеглих зі святом привітав голова районної державної адміністрації Олег Легеза. Він зазначив те, що люди, які обрали державну службу заслуговують на глибоку повагу. Адже на них лежить важка ноша відповідальності за виконання завдань та функцій держави, за розбудову України.

Особливо, коли реформи торкнулись кожної сфери життя. Дякував за високу професійність, мудрість, відданість справі. Особливі слова подяки та шани були адресовані людям, які на вівтар державної служби поклали більшу половину свого життя. Бажав усім міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту та родинного тепла, щоб людська повага й довіра були орієнтиром у щоденній роботі.

23/06/2017

До привітань долучився голова районної ради Василь Малярчук. Від апарату районної ради та депутатського корпусу колективу райдержадміністрації він висловив в особі Олега Легези та вручив йому Почесну подяку за високий професіоналізм, самовіддану працю в органах виконавчої влади, ефективну та конструктивну співпрацю з органами місцевого самоврядування в напрямку розвитку закладів соціальної сфери, поліпшення стану охорони здоров’я та освіти, з нагоди Дня державної служби. Очільник районної ради побажав усім міцного здоров’я, успіхів та наснаги у роботі.

З професійним святом привітала держслужбовців і голова райкому профспілки працівників державних установ Валентина Гамарник.

23/06/2017

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня державної служби відзначено Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради кращих представників служби.

23/06/2017

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розбудову української державності, активну громадську позицію від імені райдержадміністрації, районної ради, районної профспілкової організації працівників державних установ України отримали подяку, ті державні службовці, які тепер перебувають на заслуженому відпочинку.

23/06/2017

Від усіх державних службовців щиру вдячність заслужила Валентина Гамарник за плідну співпрацю, всебічну підтримку та захист їхніх інтересів.

23/06/2017

Святковий настрій в залі створювали працівники районного будинку культури.

Використані матеріали офіційного сайту Жмеринської РДА