Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Дистанційна Школа Муніципального Управління (Хабітат)

Заключний семінар інвестиційного менеджменту у житлово – комунальному господарстві, на якому підведені підсумки роботи Дистанційної Школи Муніципального Управління (Хабітат) відбувся 11 жовтня 2012 року на базі Жмеринської районної державної адміністрації. Учасниками семінару стали представники 4 районів Вінницької області – Барський, Жмеринський, Літинський та Тиврівський. На нараді були присутні: голова Жмеринської районної державної адміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради В.Малярчук, заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації В.Барецький, кандидат в народні депутати України В.Жеребнюк, науковий керівник Програми ООН-Хабітат по стратегічному плануванню в Україні О.Затолокін, заступник начальника Головного управління економіки В.Репей, в.о. начальника Головного управління ЖКГ І.Бєлова, заступник начальника Головного фінансового управління ОДА О.Горба.

 Гостей району привітав голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, подякував О.Затолокіну за плідно проведену роботу та В.Жеребнюку за сприяння розвитку рідного краю. Відзначив те, що з 18 запропонованих до розгляду проектів розвитку житлово-комунального господарства населених пунктів - 5 затвердили до реалізації.

 Дистанційна Школа Муніципального Управління (Хабітат)

Основні показники соціально-економічного розвитку Вінниччини за підсумком 9 місяців 2012 року озвучив В.Барецький, наголосив на тому, що область має гарні досягнення та перспективи. Зазначив, що завдяки Школі Муніципального Управління ми зробили великий крок уперед у плані написання проектів розвитку територіальних громад. І слід докласти всіх зусиль, щоб протягом 2013 року дані проекти були реалізовані в повному обсязі. Згідно розпорядження першого заступника голови облдержадміністрації від 5 жовтня 2012 року № 556 «Про схвалення проектних пропозицій щодо залучення інвестицій у розвиток житлово-комунального господарства малих міст та населених пунктів Жмеринського, Барського, Літинського та Тиврівського районів на 2012-2013 роки» в 13 населених пунктах будуть реалізовуватися проекти.

 В.Жеребнюк у своєму виступі сповістив присутніх про те, що перший транш на реалізацію визначених пріоритетними проектних пропозицій в 4 районах області надійде вже з наступного тижня. Запевнив у подальшому сприянню розвитку районів. Звернувся до представників територіальних громад з проханням скласти перелік об’єктів, які потребують інвестицій.

 Підсумував проведену роботу в 4 районах О.Затолокін. Поінформував присутніх про введення в дію з 01.01.2013 року нової системи фінансування проектів. Прокоментував основні положення Закону України „Про інвестиційну діяльність”. Дав домашнє завдання щодо підготовки проектних документів до реєстрації. Повідомив, що до реалізації прийнято 86 проектних пропозицій. Перший транш для втілення їх в життя складає 130 млн. доларів. Ще 500 проектів будуть доопрацьовуватися.

Дистанційна Школа Муніципального Управління (Хабітат)


 Голова районної ради В.Малярчук відзначив, що наші дії свідчать про те, що ми хочемо змінити життя людей в нашому районі на краще. Районна влада завжди підтримує всі гарні починання територіальних громад, а район завжди готовий внести свою частку в реалізацію проектів розвитку. Усім присутнім побажав реалізації їхніх проектів.

 Підсумок дня зробив заступник голови облдержадміністрації В.Барецький та завершив роботу семінару.


Дистанційна Школа Муніципального Управління (Хабітат)