Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Дитинство – золота, безтурботна пора.

Дитинство – золота, безтурботна пора. Ми, дорослі, прагнемо, щоб воно було найщасливішим у наших дітей.

  Зазвичай, 1 червня особливу увагу приділяють дітям пільгових категорій. Районний захід до Міжнародного дня захисту дітей, організований службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з працівниками районного будинку культури, був присвячений саме тим дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

  До участі у зібрані було запрошено 63 дитини з категорії дітей – сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування разом з їхніми опікунами, піклувальниками та прийомними батьками.

  Першу порцію гарного настрою учасники свята отримали від перегляду мультиплікаційних фільмів.

  Привітати малечу зі святом прийшли перший заступник голови райдержадміністрації О.Монастирський та заступник голови районної ради В.Бігас. В своїх промовах вони зазначали те, що у дітей головне завдання – гарно вчитися і здобувати міцні знання, які стануть у пригоді у дорослому житті, адже саме вони – підростаюче покоління є нашою надією на гарне майбутнє. Звертаючись до дорослих - дякували їм за нелегку ношу, яку вони з честю виконують, зауважили наскільки важливо підбадьорювати та підтримувати своїх дітей у їхніх починаннях. Вітали присутніх зі святом, бажали здоров’я, усіляких гараздів та Божої ласки.

  Дітям було вручено подарунки та матеріальну допомогу.

  На продовження свята для малечі та юнацтва організовано майстер – класи з виготовлення кулонів, паперових букетів та ваз із повсті.

  Завершилося святкування танцювальним флешмобом, в якому взяли участь усі охочі.

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017

02/06/2017