Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До 203-ї річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка

З нагоди 203-ї річниці від Дня народження видатного українського поета, художника та громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка 9 березня на центральній площі міста Жмеринки біля його пам'ятника відбулися урочистості, участь в яких взяли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, учнівської молоді, громадськості міста та району.

10/03/2017

Перед присутніми виступив перший заступник голови Жмеринської районної державної адміністрації О.Монастирський. У своїй промові він відзначив роль та значимість творчості Т.Шевченка, його неймовірну любов до України, бажання кращого майбутнього для українського народу. Закликав бути гідними його світлої пам’яті.

10/03/2017

Від міської влади виступив  заступник міського голови з питань культурної політики міста, начальник управління культури і туризму В.Дудік.

10/03/2017

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзареві, зробили світлину на згадку.

10/03/2017

Минають роки, спливають століття, а Т.Г. Шевченко залишається жити у пам’яті кожного українця. Його безсмертне ім’я, неповторні твори ось уже понад 200 років живуть у серцях народу, його мріях і сподіваннях, пробуджуючи у людей щирі та благородні почуття.