Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До завершення карантину система безоплатної правової допомоги надає правові послуги дистанційно

Шановні клієнти!

 

            Жмеринське бюро правової допомоги інформує, що з 23 березня 2020 року і до завершення карантину система безоплатної правової допомоги тимчасово призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги, але разом з тим система безоплатної правової допомоги надає правові послуги дистанційно.

            Тимчасова зміна режиму функціонування системи безоплатної правової допомоги пов’язана із загостренням ситуації щодо поширення коронавірусної інфекції. Для запобігання поширенню СOVID-19 в Україні до 24 квітня 2020 року введено карантин з низкою обмежень.

         Безоплатна первинна та вторинна правова допомога надається із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій та з використанням скриньки для кореспонденції, яка розміщена в приміщенні Жмеринського бюро правової допомоги за адресою : 23100, Вінницька обл., м.Жмеринка, вул.Валерія Брезденюка, 19.

 

         Отже, щоб отримати юридичну консультацію або роз’яснення з правових питань необхідно : 

  • звернутись письмово за поштовою адресою Жмеринського бюро правової допомоги : 23100, Вінницька обл., м.Жмеринка, вул.Валерія Брезденюка, 19.
  • на електронну пошту : zhmerynske@legalaid.vn.ua
  • за телефоном : (04332) 2-28-08, -380686190659