Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Довгожителі – це жива історія нашого краю

На початку року свої гарні ювілеї святкують підопічні відділення соціальної допомоги вдома 95 – річчя Осадчук Лідія Василівна жителька с. Носківці та  Власенко Марія Юріївна 90- річчя  жителька с. Дубова.

Привітати ювілярів та висловити слова шани та найщиріші побажання завітали директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Тамара Оголенко, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Наталя Воробій та голови сільських рад Огренчук Володимир Миколайович села Дубова та голова села Носківці Лавров Анатолій Дмитрович.

Тамара Іванівна вручила ювілярам Подяки від керівництва Жмеринського району та подарунки і квіти. Побажала щастя, радості, добробуту, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, злагоди та мирного неба. В свою чергу Наталя Іванівна приєднуючись до вітальних слів побажала міцного здоров’я, благополуччя та довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої. Багато слів подяки від сільських голів лунало в адресу іменниниць за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію.

Лідія Василівна з с. Носковець розповіла про своє нелегке життя. У 20 років залишилась вагітною без чоловіка, якого забрали на війну та більше він з неї не повернувся і народженого синочка ні разу й не бачив. Все життя Лідія Василівна пропрацювала у рідному селі ланковою.

 Марія Юріївна з с. Дубова зустріла свій 90 річний ювілей разом з чоловіком Петро Лук’яновичем, з яким прожила в парі біля 60 років. Були в житті і труднощі і радощі. 

На сьогоднішній день ювіляри проживають в гарних, затишних оселях. Мають дітей, онуків та правнуків, чим дуже пишаються.

Нехай доля зігріває Вас любі ювіляри міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі щасливі роки.

95 років

90 років

                                           Директор терцентру Оголенко Т.І.