Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Душевне свято – 90-річний ювілей Роднової Ніни Микитівни, жительки села Курилівці Жмеринського району

Довгожителі – це жива історія нашого краю. Коли позаду майже сто років життя, важко описати його одним словом, бо воно – як книжка, яку гортати б і гортати, читати б і читати.

Наша ювілярка – одна із тих, кому Господь подарував прожити майже ціле століття.

90 років − такий поважний ювілей 20 лютого святкувала жителька села Курилівці Жмеринського району Вінницької області Роднова Ніна Микитівна

 Привітати ювілярку завітали голова Куриловецької сільської ради Кречківський Анатолій Феліксович та колектив КУ «Територіальний центр Жмеринського району» на чолі з директором Оголенко Тамарою Іванівною, яка за дорученням голови районної державної адміністрації Легези О.В., та голови районної ради Малярчука В.Г. привітала шановну ювілярку з Днем народження, вручила квіти, торт та подарунок, також побажала міцного здоров’я, щастя, сили, бадьорості та злагоди в оселі. 

Найголовнішим, звичайно, була увага, яку отримала Ніна Микитівна.

Чимало подій довелось пережити в своєму житті цій мужній жінці: голодомор, війну, повоєнні роки. Проте, вона не тільки все витримала, а завдяки щирому серцю й любові до рідних і близьких, зберегла оптимізм та надію на краще майбутнє, прививши це своїм дітям, онукам та правнукам.

У розмові з гостями згадувала роки роботи на залізниці. Ніна Микитівна народила та виховала двох дітей доньку і сина, які за словами бабусі, є не лише опорою, а й її гордістю. Адже великим скарбом цієї жінки є велика дружня родина в якій панують любов, затишок та злагода. Сьогодні жінці допомагає син Роднов Анатолій Вікторович з родиною і саме він в день ювілею зробив для мами справжнє душевне свято.

Довгожителька у свої роки сердечно приймала вітання, дякувала гостям за увагу та побажання.

Отож, ще раз побажаємо ювілярці та її родині довгих років життя, здоров’я, щастя та Божого благословення. 

90 років Роднова Н.М.

90 років Роднова Н.М.

  

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Н.І.Воробій