Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Гарно відсвяткували день святого Миколая діти Браїлова

Коли приходить місяць грудень і до веселих різдвяних свят ще далеко, до всіх нас, а особливо до дітей, приходить день святого Миколая Чудотворця. Цього святого споконвіку любила і  шанувала Україна, тому що він приносив у дім родинну радість, душевний спокій, а ще захищав бідних, знедолених та маленьких дітей.

    19/12/2016    

Але чи не найбільше  люблять святого Миколая Чудотворця діти, тому з нетерпінням чекають 19 грудня. Тому що і слухняні і не дуже чекають від Миколая гостинців і подарунків.

  19/12/2016      

Не змінюючи багаторічних  традиції, колектив Комунальної установи «Жмеринський районний Будинок творчості школярів та юнацтва» спільно з Браїлівським Будинком культури  влаштували для малечі Браїлова справжнє святкове дійство.

         У стінах закладу культури зібралось чимало дітлахів та дорослих.  Були запрошені  діти, позбавлені батьківського піклування, діти з обмеженими можливостями, діти учасників АТО та інші.

        19/12/2016

Уже стало доброю традицією, що  саме  у день Святого Миколая до нас приїздять гості. Не став виключенням і нинішній рік. З великим святковим солодким сюрпризом, у вигляді багатокілограмового торту,  на свято до малечі завітали голова Жмеринської  РДА  Олег Легеза, голова Жмеринської районної ради Василь Малярчук та начальник відділу освіти Жмеринської РДА, депутат районної ради  Інна  Цимбал.

        19/12/2016

Усіх присутніх вітав  Браїлівський  селищний  голова Валерій Резедент.

У своїх вітаннях гості бажали всім  міцного здоров’я, успіхів у навчанні, світлого і щасливого майбутнього та здійснення мрій. А ще висловили сподівання, що найзаповітніше бажання всіх українців про настання миру у нашій державі обов’язково скоро збудеться.

       19/12/2016

Справжнім подарунком до свята   для  колективу  Будинку творчості школярів та юнацтва став сертифікат на 10000 грн. від районної влади на придбання меблів для виставкових експонатів.

         Після теплих та щирих  слів перших осіб району  та селища на малечу чекала справжня   театральна  вистава – костюмована, музична,  з світловими  та звуковими ефектами, яку підготували вихованці театрального гуртка Жмеринського РБТШЮ під керівництвом  Валентини Головні. І не дивлячись на те, що  багато дітей   учасників дійства, вперше того дня  вийшли на сцену у якості акторів, вони  дуже добре відіграли свої ролі та справилися з хвилюванням.

    19/12/2016

А після вистави, усі, без виключення дітки, - і артисти, і глядачі, разом з гарним настроєм  отримали  по шматочку солодкого гостинця від наших гостей.

  Директор ЖмеринськогоРБТШЮ  Алла Ланова