Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Керівники району взяли участь в засіданні Колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області

Виїзне засідання Колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області відбулось 25 липня 2017 року в смт Браїлів. Наш район для проведення зібрання обрали невипадково. Так як Жмеринське об’єднане управління Пенсійного фонду України є показовим у Вінницькій області та демонструє високі показники у своїй діяльності.

  У засіданні взяли участь голова Жмеринської районної державної адміністрації Олег Легеза, голова Жмеринської районної ради Василь Малярчук, керівник Головного управління Пенсійного фонду області Олена Корчака, начальник Жмеринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Володимир Рябоконь, представник відокремленого підрозділу «Центру розвитку місцевого самоврядування» у Вінницькій області Людмила Гурба, Браїлівський селищний голова Валерій Резедент.

  У своїй вітальній промові голова райдержадміністрації Олег Легеза відмітив важливість всіх змін, започаткованих Урядом України на чолі з В. Гройсманом. Однією із них в Україні є безперечно пенсійна реформа, яка призведе до встановлення соціальної справедливості в суспільстві, осучаснення пенсій, наближення соціальних послуг до населення.

  Учасники зібрання обговорили підсумки роботи органів Фонду області та питання щодо удосконалення системи функціонування та надання послуг.

  В ході заходу учасники Колегії також ознайомились з досвідом роботи щодо організації обслуговування громадян на віддаленому робочому місці в Северинівській ОТГ та роботою агентського пункту в смт. Браїлів.

  Керівник Головного управління Фонду області Олена Корчака відмітила, що понад 141 тис. жителів громад, з яких близько 41 тис. пенсіонерів, мають можливість, без виїзду до районного центру, отримати необхідні послуги, звернувшись на прийом до спеціаліста з питань пенсійного забезпечення. Станом на 1 липня 2017 року послугами спеціалістів Фонду області на віддалених робочих місцях та в агентських пунктах скористалось близько 1500 громадян області.

  На сьогоднішній день в 16 із 24 новостворених об’єднаних територіальних громадах Вінницької області підписано угоди про співпрацю, відкрито 13 агентських пунктів, створено 29 віддалених робочих місць. До кінця року заплановано відкриття ще 13 агентських пунктів та підписання 1-ї угоди з об’єднаною територіальною громадою.

26/07/2017

26/07/2017

26/07/2017

26/07/2017

26/07/2017

Використані матеріали з сайту Жмеринської райдержадміністрації