Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Малярчука В.Г. з 22 річницею від дня прийняття Конституції України

 

З Днем Конституції


Шановні жителі Жмеринського району!

28 червня  Основний Закон країни відзначає двадцять другий День народження. 

Від імені депутатського корпусу районної ради прийміть найкращі побажання того, щоб принципи демократії, рівності, верховенства права, задекларовані Конституцією, повністю втілювались в наше повсякденне життя, щоб усі люди в Україні відчували себе надійно захищеними.

Проголошуючи рівні права і можливості для громадян України,
на перший план Конституція висуває право на працю.
Наш з вами обов'язок — домогтися, щоб ця норма Конституції була підкріплена не проголошеним, а реальним правом на гідну винагороду за неї. Шлях до досягнення цієї мети — не простий,
європейські держави крок за кроком долали всі труднощі на ньому століттями.
У нас з вами таких термінів немає. Якщо ми хочемо бути і надалі шанованою в світі країною, з міцною економікою і заможним народом, з розвиненим громадянським суспільством, нам слід подбати, щоб в Україні ні в кого: ні у Президента, ні у простого громадянина слова не розходились зі справами, щоб держава та її інституції повною мірою служили людям.

Тож успіхів вам у відстоюванні своїх законних трудових і соціальних прав, наснаги в роботі і житті на благо України та ії народу!

Від щирого серця зичу міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави. Щоб нарешті в нашій багатостраждальній батьківщині запанував мир та злагода. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.

Слава Україні!

Голова районної ради Василь Малярчук