Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Мати – берегиня роду

Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його Мати. Материнська любов і слова залишаються в душі людини на все життя.

Районний захід з нагоди Дня матері зібрав в Потоцькому сільському будинку культури 15 травня сорок багатодітних матерів району. На святковий вогник завітали заступник голови районної ради Бігас В.П., заступник керівника виконавчого апарату районної ради Рожок Н.В.

Найкращі слова привітань лунали з вуст очільників району, територіальних громад.

Із найщирішими вітаннями і словами великої поваги та захоплення звернувся до матерів голова райдержадміністрації, депутат обласної Ради Легеза О.В., який зазначив, що в сьогоднішній непростий час виховувати дітей, особливо багатодітній родині дуже непросто. Матері, які виконують цю важливу місію – творять щоденний подвиг. Він подякував присутнім жінкам за величезний талант бути матір’ю.

Заступник голови районної ради Бігас В.П. та заступник керівника виконавчого апарату Рожок Н.В. відзначили велику роль Матері в житті кожної людини, родини, всього суспільства та побажали міцного здоров’я, вдячності від дітей, благополуччя на довгі літа.  

Зі словами вдячності до керівництва звернулась мати , яка виховує 7 дітей із с. Телелинці Ольга Варга. Вона привітала присутніх матерів, побажала здоров'я , тепла, благополуччя та віри в завтрашній день.

Чудовій настрій гостям подарували артисти районного будинку культури, Браїлівського селищного будинку культури, Сьомацького клубу, учні та вчителі Потоцької школи.

День матері-2019

День матері-2019

День матері-2019

День матері-2019

День матері-2019

День матері-2019

День матері-2019