Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


На території Браїлівської селищної ради створено агентський пункт обслуговування громадян

На виконання Стратегії модернізації та розвитку  комунікацій Пенсійного фонду України на період до 2020 року схваленої  розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2016 року №672, в органах Пенсійного фонду України здійснюється комплекс заходів, спрямованих на вдосконалення організації роботи з підвищення продуктивності та якості обслуговування громадян. Відповідно до пріоритетів удосконалення системи функціонування та надання послуг, підвищення прозорості діяльності Пенсійного фонду України,30 травня 2017 року за сприяння начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки та за підтримки начальника  Жмеринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Володимира Рябоконя, вперше у Вінницькій області  на території Браїлівської селищної ради  створено агентський пункт обслуговування громадян, пріоритетом якого є турбота про людей похилого віку.

Зустріч з населенням   смт. Браїлова відбулася в актовому залі селищної ради. На зустрічі були присутні заступник начальника управління Наталя Абрамова, начальник Жмеринського відділу обслуговування громадян Інна Завада, голова селищної ради Валерій Резидент,  від головного управління  - завідувач сектору методології та організації роботи з обслуговування громадян Наталія Пилипчук, а також жителі  смт. Браїлів близько 30чол.(Загальна чисельність проживаючих на території селища - 5892 чол із них 1647 пенсіонери).

Під час зустрічі було надано роз’яснення щодо переліку послуг, що надаватимуться жителям під час здійснення прийому, а також були обговорені актуальні питання діючого пенсійного законодавства та законопроект змін в пенсійному забезпеченні.

В ході зустрічі відбулась жвава дискусія, присутнім роздано інформаційні буклети для кращого ознайомлення із можливостями сучасної системи Пенсійного фонду та надано відповіді на поставлені запитання.

Заключним актом зустрічі  стало підписання  Угоди про співпрацю між Жмеринським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Вінницької області та Браїлівською селищною Радою. Угода передбачає  створення агентського пункту обслуговування громадян органами Пенсійного фонду на території Браїлівської селищної ради (приміщення селищної ради)

 Узгоджено графік,згідно якого щоп’ятниці з 9 до 12 години буде проводитись  прийом громадян,де надаватиметься  перелік послуг, який  затверджений постановою Правління Пенсійного фонду України від 24.02.2017 року №3-1 та постановою Правління Пенсійного фонду України від 07.04.2017 року №8-1.

31/05/2017

31/05/2017

31/05/2017

31/05/2017

31/05/2017

31/05/2017