Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Напередодні свята депутати районної ради завітали в Станіславчицьку громаду

        7 березня справжня весна завітала в Станіславчицьку територіальну громаду. Гарні емоції, незабутні враження отримали запрошені жителі Станіславчицької та Тарасівської громад,  на святковому концерті з нагоди святкування Міжнародного дня прав жінок та миру.

       Найкращу половину людства вітали сільський голова Перепечай Володимир Миколайович, депутати Жмеринської районної ради Твердохліб Юрій Михайлович, Цимбал Інна Володимирівна, Рожок Наталя Віталіївна та Літвин Богдан Васильович.

      Під щирі оплески присутніх свої концертні номери дарували учні Станіславчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та вихованці КЗ «Станіславчицька музична школа ім.В.Ф. Циганюка».

      Приємний подарунок презентував присутнім жінкам депутат районної ради, директор Департаменту електрифікації та електропостачання Ю.М.Твердохліб, запросивши на свято Заслуженого артиста України Ігора Юрковського, який дарував присутнім свої хіти.

      Слід зазначити, що за сприяння Ю.М. Твердохліба пройшов не один такий цікавий та чудовий захід. За що йому щиро дякують жителі Станіславчицької громади.

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня

8 березня