Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Низький уклін матерям-героїням

4 липня 2013 року 18 матерів району отримали почесне звання “Мати-героїня”.  В урочистій обстановці за участю депутатів районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ, представників громадськості начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації В.Марчук зачитав витяги з Указів Президента України про присвоєння почесного і високого звання «Мати – героїня» за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Із рук голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба, голови районної ради С.Гринчука вони отримали Ордена та посвідчення про державну відзнаку

Голова райдержадміністрації Ю. Твердохліб передав найщиріші вітання від голови Вінницької облдержадміністрації І.Мовчана та низько вклонився багатодітним матерям, віддячуючи їм за величний подвиг. Він щиро побажав їм здоров’я та щасливої долі дітям, адже здоров’я і щастя дітей – це спокій у серці матері.

 

З вітальними словами виступив голова районної ради С. Гринчук. Найніжніші, найсокровеніші, найкращі слова ми бережемо в своїй душі для матерів. І все прекрасне в людині — від променів сонця і від молока матері. Бо немає любові сильнішої від материнської, немає ніжності ніжнішої від ласки і клопотів материнських, немає тривоги тривожнішої від безсонних ночей і незімкнутих очей материнських. Але справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що все краще вона віддає дітям — тоді вони виростають людьми, якими пишається світ і найрідніша їхня ненька. Кожна з 18 матерів-героїнь, які проживають у селах нашого району, — це відома та шанована людина у своїй громаді, бо її дітей хвалять сусіди, їх пам’ятають учителі як старанних і працьовитих школярів, ніхто з них не осоромив свою родину і свою малу батьківщину, у трудових колективах мати та її діти мають добру славу і користуються авторитетом, а вже дорослі успішні діти будують власні родини, так схожі на материнські…

До привітань долучилися сільські голови. Від місцевої влади матері-героїні отримали квіти та подарунки.

 

  Із словами безмежної вдячності від дітей до матерів звернувся А.Кречківський – Куриловецький сільський голова. Гордий від того, що серед нагороджених його мати Ніна Федорівна, яка виховала 5 дітей, він побажав жінкам міцного здоров’я та щасливої жіночої долі.