Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Новорічні дива

Новорічні та різдвяні свята – це дні, коли кожен з нас проявляє турботу до дітей, рідних, близьких, друзів та особливо тих, хто її найбільше потребує. Чудова можливість для благодійних вчинків, направлених на тих людей, які цього потребують. Традиційно у святкові дні творяться дива й добрі справи. Справжнє казкове диво 25 грудня 2013 року подарували малятам багатодітних родин району голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради С.Гринчук та заступник голови районної ради Н.Рожок.

 Новорічне свято

  Маленькі жителі району із задоволенням брали участь у веселій карнавальній програмі, підготовленій працівниками будинку науки та техніки, їхніми вихованцями, які протягом свята перевтілювались в казкових героїв. У програмі ранку були ігри, веселі хороводи, загадки, конкурси, пісні та танці, ін. Звичайно ж з’явилися і Дід Мороз зі Снігуронькою, запалала ялинка. В залі було тепло та затишно від дитячого сміху та доброї атмосфери . Кожен маленький учасник святкового дійства отримав іграшку та солодкий подарунок.

 Новорічне свято

  По завершенні на адресу всіх дітей та дорослих пролунали новорічні привітання від головних натхненників свята. Керівництво району бажали малечі здоров’я, успіхів, добра та безліч приємних сюрпризів!

 Новорічне свято

  На завершення було зроблено пам’ятне фото з учасниками святкового дійства.

Новорічне свято