Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Обраний директор КНП "Жмеринський РМЦПМСД"

12.09.19 р. о 14 год. в приміщенні районної ради відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради.

Голова конкурсної комісії Бігас В.П. повідомив, що відповідно до протоколу №2 від 30.08.2019 р. засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради було прийняте рішення щодо допуску до участі у конкурсі Нагорного Юрія Вікторовича та Калінського Олега Ігоревича.

Запропонував по черзі запросити учасників конкурсу для заслуховування конкурсної пропозиції, а потім провести з ними співбесіду.

Для заслуховування конкурсної пропозиції запропонував надати 7 хвилин, для співбесіди – 3 хвилини.

Повідомив, що відповідно до вимог пункту 37 Порядку проведення конкурсу, буде проведено відеозапис засідання конкурсної комісії під час заслуховування конкурсної пропозиції учасників.

По черзі конкурсанти Нагорний Ю.В. та Калінський О.І. ознайомили присутніх зі своєю конкурсною пропозицією, в якій виклали своє бачення розвитку та удосконалення роботи комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради.

Після заслуховування конкурсних пропозицій із кандидатами на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради Нагорниим Ю.В. та Калінським О.І. конкурсною комісією проведена співбесіда.

По підсумках розгляду конкурсних пропозицій та проведеної співбесіди переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради визнаний Калінський Олег Ігоревич.

Відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII керівники державних та комунальних закладів охорони здоров’я призначаються на посаду уповноваженим виконавчим органом управління власника закладу охорони здоров’я на конкурсній основі шляхом укладання з ними контракту на строк від трьох до п’яти років.

конкурс