Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Очільники району привітали з професійним святом служителів Феміди

Феміда – це богиня права й законного порядку, саме цими принципами керується у своїй роботі колектив Жмеринського міськрайонного суду під керівництвом Л.Сенько.

У переддень свята привітати колектив прийшли очільники району та міста – перший заступник голови районної державної адміністрації О.Монастирський, голова районної ради В.Малярчук, перший заступник міського голови А.Білоус, керуючий справами виконавчого комітету міської ради А.Стемповський.

Представники влади щиро дякували судочинцям за високий професіоналізм, відданість справі, принциповість та мудрість, відповідальність. Бажали, щоб виваженими та правильними були прийняті ними рішення і чистим сумління. Щоб визначальними принципами у роботі суду були верховенство права, захист порушених прав і свобод людини. А також привітали усіх з Днем святого Андрія Первозванного, бажали здоров’я, щастя, успіхів у роботі, миру, злагоди та добра.

З нагоди свята Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради, виконкому міської ради, грошовою винагородою відзначено кращих працівників установи.

Очільники району за дорученням обласного керівництва вручили Почесну грамоту помічнику судді Жмеринського міськрайонного суду Я.Жаглюк.

З професійним святом вітала своїх підлеглих, суддів у відставці голова суду Л.Сенько. За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, відповідальність, організованість, наполегливість і високі показники в роботі вручила Почесні грамоти та подяки членам свого колективу.

До слова було запрошено суддів у відставці: В. Ковальського, В.Камінського та П.Шахінського, які мали чимало теплих, гарних слів для своїх колег. З нагоди свята для них підготували сюрприз у вигляді настінних календарів з їхніми світлинами.

Згадати приємні моменти присутні змогли переглянувши підготовлений до свята відеофільм про життя колективу суду.

Нещодавно була створена нова, така бажана усіма судами, структура – служба судової охорони. Керівник підрозділу, який охоронятиме Жмеринський міськрайонний суд, В.Німак доєднався до привітань з нагоди свята.

Найкращі побажання своїм колегам висловила керівник апарату суду Т.Насоненко.

Очільника та працівників суду вітали також судді А.Заярний, К.Шепель, П.Порощук, В.Вернік.

Завершилися урочистості спільним фото на добру згадку.

суд

суд

суд

суд

суд


Використані матеріали сайту Жмеринської райдержадміністрації