Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Органи влади району та міста вручили рятувальникам нове оснащення

9 червня в Державній пожежно-рятувальній частині м.Жмеринка відбулася церемонія вручення рятувальникам району нового озброєння, закупленого органами влади та місцевого самоврядування на виконання «Програми поліпшення пожежної та техногенної безпеки на 2016-2020 р.р»

Зокрема з метою придбання для районного підрозділу бойового одягу та взуття з бюджетів району та міста було виділено близько 80 тисяч гривень.

Урочисто вручили озброєння голова районної ради Василь Малярчук та голова районної державної адміністрації Олег Легеза, начальник управління культури і туризму  Володимир Дудік.

У вітальному слові голова районної ради Василь Малярчук відзначив з приємністю, що саме ця подія об"єднала районну і міську владу, адже останнім часом у нас є багато протирічь і різних поглядів на певні речі. Основна мета влади - створення належних комфортних умов для проживання жителів міста та району. Найбільшою цінністю людини є її життя, збереження її майна. Саме цим займається й пожежно-рятувальна служба. Виділені з районного бюджету кошти-це той невеликий внесок у покращення пожежної безпеки в районі.  Побажав усім рятувальникам здоров"я, успіхів у праці.

«Завдяки виділеним раніше коштам, у частині вже відремонтовано їдальню та оснащено службу ГДЗС. Процес оновлення матеріально-технічної бази районних служб триватиме і надалі» - зазначив під час урочистої церемонії начальник Управління організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту Євген Василевський.

09/06/2017

09/06/2017

09/06/2017

09/06/2017