Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


75 річниця визволення Жмеринщини від німецько-фашистських загарбників

Дорогі ветерани Другої світової війни, працівники фронту і тилу, вдови та діти війни, жителі району!

Прийміть щирі вітання з нагоди 75 річниці визволення Жмеринщини від німецько-фашистських загарбників.

 Щороку ми згадуємо про славетні сторінки історії нашого краю, славимо подвиг народу, який у смертельній боротьбі з ворогом звільнив нашу Жмеринщину від іноземного поневолення. Ми вклоняємося тим, хто брав участь у партизансько – підпільній боротьбі, хто своїми зусиллями у тилу наближав таку жадану для всіх  Перемогу та висловлюємо глибоку вдячність ветеранам війни, усім учасникам тих доленосних подій за нездоланну стійкість і звитягу.

 В цей складний для України час, коли тривають збройні конфлікти, Ви є прикладом виконання військового обов’язку для бійців української армії, які знаходяться на Сході нашої крани та зберігши своє бойове братерство, піднімаєте бойовий дух захисників територіальної цілісності України.

 Пам’ять про подвиг наших предків вимагає від нас не тільки шанобливого ставлення. Ми повинні бути гідними нащадками покоління переможців, справжніми патріотами своєї малої Батьківщини та держави.

У  цей пам’ятний, світлий, святковий і водночас сумний день ми повинні вкотре усвідомити значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення. Нехай єднає нас усіх любов до України, любов до рідного краю, а безсмертний подвиг творців перемоги надихає на добрі справи в ім’я нашої держави. 

вогонь