Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Посадові особи місцевого самоврядування відзначили професійне свято

Урочиста нарада з нагоди відзначення професійного свята усіх посадових осіб органів місцевого самоврядування Жмеринського району відбулась 8 грудня в приміщенні районної ради.

08/12/2016

З доповіддю виступив голова районної ради Малярчук В.Г., який відзначив, що саме від керівників територіальних громад прозвучало на недавніх нарадах з питань особливостей формування бюджету району - 2017, що ми повинні нести консолідовану відповідальність за соціально-економічний розвиток та стан соціальної сфери у Жмеринському районі.

08/12/2016

«Беззаперечним є той факт, що тісна взаємодія і чітко спланована системна робота з виконавчою гілкою влади – районною державною адміністрацією, стала запорукою вирішенню усіх проблем і викликів часу. Можна відверто сьогодні сказати, що Жмеринська районна рада та районна державна адміністрація є однією командою, якій під силу реалізація усіх соціально-економічних перетворень та завдань які стоять перед нами, як владою. Така співпраця, повірте, є далеко не у кожному регіоні. За що я особисто дуже вдячний голові районної державної адміністрації – Легезі Олегу В’ячеславовичу, його першому заступнику – Монастирському Олександру Івановичу, апарату та керівникам управлінь і відділів райдержадміністрації», зазначив у промові Малярчук В.Г.

08/12/2016

Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за консолідацію, суспільний спокій і благополуччя громадян. Саме очільникам громад, депутатам усіх рівнів дбати про економічний розвиток громад, створення нових робочих місць, втілення ефективних інфраструктурних проектів, процвітання сіл, селищ нашого району, та й  країни в цілому.

З нагоди свята висловив вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому.

08/12/2016

У вітальному слові голова районної державної адміністрації Легеза О.В. відзначив, що органи самоврядування району сумлінно  виконують свої обов’язки, в повному обсязі забезпечують надання належних послуг жителям територіальних громад, відмітив підвищення ролі органів місцевого самоврядування в житті суспільства, отримання ними важливих і вагомих повноважень Побажав усім посадовим особам органів місцевого самоврядування району наснаги, впевненості у собі, стійкості духу, перемог на всіх напрямках, здоров’я і достатку.

08/12/2016

08/12/2016

До привітань приєднались депутати районної ради Твердохліб Ю.М., Ганжа А.Ю., сільські голови Тріскун Н.С., Голубенко Л.Р., ветерани місцевого самоврядування Гайдура Ф.П., Паламарчук А.Г.

08/12/2016

08/12/2016

За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, значний особистий внесок в соціально – економічний розвиток територіальної громади, активну життєву позицію та змістовну роботу по розвитку народовладдя були відзначені грамотами та грошовими винагородами кращі представники органів місцевого самоврядування.

08/12/2016

Працівники та вихованці районного будинку культури порадували присутніх гарними концертними номерами.

Слід зауважити, що в день свята 7 грудня  за високу відповідальність за доручену справу,  значний особистий внесок в соціально – економічний розвиток Жмеринського району, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування грамотами обласного рівня були відзначені Тарасівський сільський голова Козаченко А.О., депутат Жмеринської районної ради 7 скликання Мурашко В.М.,  ветеран органів місцевого самоврядування, депутат Кам’яногірської сільської ради 7 скликання, Жмеринської районної ради 6, 5, 4 скликань Шершун В.М..

08/12/2016

08/12/2016