Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Працівники терцентру підбили підсумки роботи за І півріччя 2017 року

На виробничій нараді, яка відбулась 3 серпня 2017 року структурні підрозділи КУ «Територіальний центр соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) звітували про свою діяльність впродовж І півріччя 2017 року.

  Директор комунальної установи Тамара Оголенко проаналізувала діяльність центру соціального обслуговування, відзначаючи належний рівень виконання своїми підлеглими поставлених завдань.

  Проте акцентувала увагу присутніх на дотриманні норм переліку робіт та хронометражу робочого часу соціального робітника, суворе дотримання посадових обов’язків. А також підняла питання про проходження соціальними робітниками медичного огляду.

  Завідуюча відділення соціальної допомоги вдома Наталя Воробій провела аналіз діяльності соціальних робітників свого відділення за звітний період. Інформувала про підсумки проведення виїзної перевірки по селах : Демидівка, Жуківці, Зоринці, Курилівці, Лисогірка, Могилівка, Новоселиця, Рожепи, Станіславчик, Стодульці. Відмічено, що скарг та дорікань з боку підопічних на соціальних робітників немає.

  Щодо проведення виїзних перевірок в інших населених пунктах доповіла соціальний працівник О.Благун.

  Про діяльність відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання звітувала директор Зоя Музика. Вона також акцентувала увагу присутніх на питанні заготівлі продуктів харчування та овочів на зимовий період.

  Завідуюча відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Наталя Малярчук інформувала учасників наради про виконання завдань, поставлених перед працівниками свого підрозділу. Наголосила на необхідності проведення роботи по залученню благодійників, спонсорів для надання матеріальної та фінансової допомоги підопічним установи.

04/08/2017

04/08/2017

04/08/2017