Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Права людини є одним з основоположних принципів Організації Об’єднаних Націй

Права людини є одним з основоположних принципів Організації Об’єднаних Націй. Загальна Декларація прав людини (1948 року), що є основою більш ніж 80-ти конвенцій та декларацій захисту прав людини фундаментом свободи, правосуддя та миру.

У березні 2014 року, на запрошення уряду України і в зв’язку з подіями в країні, Генеральний секретар ООН сформував моніторингову місію з прав людини з метою спостереження та звітування про ситуацію з правами людини в Україні. Особливу увагу приділяється ситуації на Сході України та у Криму. Оскільки збройний конфлікт на Сході України загострився, місія також займається захистом, підтримкою і нарощуванням потенціалу по всій території країні.

Кожен громадянин України, який зазнав порушення прав людини з боку членів бандформувань т.зв. «ДНР/ЛНР» та кадрових російських військовослужбовців має право звернутись за допомогою до Моніторингової місії ООН прав людини в Україні за адресами:

м .Київ, вул. Еспланадна, буд. 20, офіс 310;

м. Одеса, вул. Троїцька, буд. 33а, офіс 302;

м. Харків, вул. Весняна, буд. 5/4;

м. Краматорськ, проспект Краматорський,буд. 41;

м. Дніпро, вул. Гоголя, буд. 62;

,зателефонувати на номер телефону ММПЛУ: +380442535966 та відіслати поштове звернення на адресу центрального офісу ММПЛУ hrmmu@ohchr.org.