Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Представлений начальник Жмеринського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області

15 листопада 2021 року керівник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук представив начальника Жмеринського районного управління ГУ ДСНС у Вінницькій області. Ним став підполковник цивільного захисту Педосенко Володимир Васильович.
Привітати новопризначеного керівника ГУ ДСНС Жмеринського району завітали заступник голови Жмеринської районної ради Віктор Мурашко та голова Жмеринської райдержадміністрації Інна Цимбал.
Основним напрямком діяльності нового керівництва Жмеринського районного ГУ ДСНС є створення місцевих пожежних команд, добровільних пожежних команд у громадах Жмеринського району та забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, пожежної і техногенної безпеки, запобігання надзвичайним ситуаціям та їх ліквідації.
Віктор Мурашко побажав Педосенко Володимиру Васильовичу життєвої енергії та наснаги на нові звершення на благо жителів Жмеринського району та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.
Цього ж дня відбулася робоча поїздка до Северинівської територіальної громади, де керівництво району мало змогу ознайомитись уже із розпочатою роботою по створенню місцевої пожежної команди та з роботою Северинівського закладу дошкільної освіти «Ромашка».
ДСНС

ДСНС

ДСНС

дитсадок Северинівка