Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Презентація продукції науково виробничої фірми ТОВ «Семагро»

4 листопада 2016 року в кабінеті голови районної ради Малярчука В.Г. зібрались провідні аграрії Жмеринського району на презентацію продукції науково виробничої фірми ТОВ «Семагро».

07/11/2016

Як повідомив присутнім менеджер фірми, кандидат сільськогосподарських наук Кириленко В.М. , ТОВ «Семагро» є вітчизняним виробником оригінального, елітного та репродукційного насіння сільськогосподарських культур.

07/11/2016

«Ми працюємо на ринку насіння з 2001 року, є членами Асоціації  «Українське насіннєве товариство», Громадської спілки «Асоціація «Селекції та насінництва соняшнику».

07/11/2016

Наші задачі -  забезпечення українських виробників високоякісним сертифікованим насінням сучасних продуктивних, адаптованих  гібридів соняшнику , кукурудзи, сортів сої, зернових, бобових та інших сільськогосподарських культур, вирощеним  з  дотриманням технологій вирощування та правил ведення насінництва.

07/11/2016

Наше насіння вирощується на базі господарств, розташованих в Харківській, Київській, Полтавській, Одеській, Кіровоградській, Сумській областях та проходить доробку на власному насіннєвому заводі, оснащеним  обладнанням  виробництва  HDT Haus Der Technik,  із застосуванням кращих препаратів для захисту від хвороб, шкідників, стимуляторами росту,  мікро- та макроелементами.

07/11/2016

Кожного року ТОВ «Семагро» забезпечує надходження до українських аграріїв високоякісного насіння кращих сортів та гібридів соняшнику, насіння супереліти та еліти зернових культур та сої. Високий потенціал, закладений в нашому насінні  дозволяє навіть  в роки з важкими погодно-кліматичними умовами отримати не просто гідні, а дійсно високі врожаї», - зазначив у промові Віталій Михайлович. Далі відповів на всі запитання, які цікавили наших сільгоспвиробників.