Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Малярчука В.Г. з Великоднем

 Дорогі жмеринчани!

Христос воскрес! Немов нове полум’я, ця Добра Новина запалилася серед ночі: ночі світу, який вже боровся із епохальними викликами, а тепер пригнічений пандемією, що стала важким випробуванням для нашого великого людського роду.

Нехай же Господь, дасть сили й надію лікарям і молодшому медперсоналові, що дають свідчення турботи й любові до ближнього аж до вичерпання сил і нерідко – жертви власного здоров’я.

Протягом цих тижнів життя мільйонів людей несподівано змінилося. Для багатьох перебування вдома стало нагодою, щоб замислитися, зупинити шалений ритм життя, побути з рідними та втішатися їхнім товариством. Для багатьох, однак, це також період тривоги за майбутнє, яке вимальовується непевним, за працю, яку ризикують втратити і задля інших наслідків, які несе теперішня криза.

У цей святковий великий день хочу побажати вам добра, міцного здоров’я, миру і процвітання у всьому.

Відчуйте, як світло проникає у душу цим святковим недільним ранком. Нехай аромат духмяної паски пробудить тіло від сну, а святкові дзвони пробудять надію та проженуть смуток з найглибших куточків серця. Як весна оновила землю, так хай і життя ваше оновиться.

І хай віра наповнює вас і зміцнює впевненість у щасливому прийдешньому! Нехай у ваших домівках та серцях панує мир, злагода і спокій.

 

З Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою!

з Пасхою