Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Про розвиток футболу у Жмеринському районі йшлось на засіданні виконкому ГС "Жмеринська федерація футболу"

З метою  розвитку та популяризації футболу на території Жмеринського району та міста Жмеринки, зростання рівня масовості цього виду спорту серед усіх верств населення, а також провадження оздоровчої, аматорської, спортивної, культурної, просвітницької, освітньої та наукової діяльності в сфері футболу, реалізації фізкультурно-спортивних, реабілітаційних, для інвалідів (дітей-інвалідів) та соціальних програм, за ініціативи депутатів Жмеринської районної та міської рад 7 скликання у тісній співпраці з депутатами обласної ради на теренах Жмеринського району та міста Жмеринки у 2017 році була утворена громадська спілка «Жмеринська федерація футболу». За цей період спілкою спільно із депутатами районної ради організовано чимало спортивних заходів та забезпечено участь футбольних команд Жмеринщини у змаганнях різного рівня.

 8 жовтня 2021 року відбулося розширене засідання виконавчого комітету Громадської спілки «Жмеринська федерація футболу». У роботі засідання взяли участь депутат Вінницької обласної ради голова ГС «Вінницька обласна асоціація футболу», президент «Всеукраїнської асоціації футболістів» Ірек Гатауллін, депутат Жмеринської районної ради, голова ГС «Жмеринська федерація футболу» Юрій Твердохліб та члени виконавчого комітету Громадської спілки, серед яких – заступник голови Жмеринської районної ради Віктор Мурашко, заступник керівника виконавчого апарату Жмеринської районної ради Едуард Крайнік, депутат районної ради Богдан Літвин.

Присутні  розглянули заяву голови Жмеринської федерації футболу, питання про керівний склад цієї ж Громадської спілки та про дату і місце проведення позачергової Конференції Жмеринської федерації футболу. З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

Також на зборах нагородили першого заступника голови ГС «Жмеринська федерація футболу» Якова Дерев’яного відзнакою Української асоціації футболу Нагрудний знак «Відзнака» за активну життєву позицію, багаторічну працю та особистий внесок у розвиток футболу на Вінниччині.

виконком ГС ЖФФ

виконком ГС ЖФФ

виконком ГС ЖФФ

виконком ГС ЖФФ

виконком ГС ЖФФ