Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Програма "Доступне житло"

«Програма «Доступне житло» - це інструмент для виконання доручень Президента України щодо забезпечення молоді житлом.»

   Зазначив голова Вінницької облдержадміністрації І.Мовчан під час відкриття в с.Станіславчик 9 - квартирного будинку. За ініціативи молодих сімей, працівників соціальної сфери, підртимки обласної та районної влади відбулось переобладнання недобудованого приміщення лікарні під житлові квартири. Вирішальну роль зіграв обласний фонд сприяння інвестиціям у будівництво, який надав молодим сім’ям пільгові кредити. В минулому році було виділено і освоєно 800 тис. грн. пільгового кредиту. В поточному році з фонду отримано ще 400 тис. грн. кредиту. Завдяки можливості пільгового кредитування сім’ї спромоглись облаштувати ошатні двохповерхові квартири площею 170 – 200 кв.м. Всього ціна за 1 кв.м. житла будинку склала понад 2 тис. грн..

  «Програма «Доступне житло» - це інструмент для виконання доручень Президента ...

Розділити радість події разом із щасливими сім’ями прибули голова Вінницької облдержадміністрації І.Мовчан, заступник голови облдержадміністрації Р.Аксельрод, керівники профільних обласних структурних підрозділів, голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради С.Гринчук.

   Очільник області щиро привітав громаду, зазначивши, що програма «Доступне житло» активно діє на теренах Вінниччини. До кінця поточного року планується ввести в експлуатацію ще десять таких будинків. До слів привітань приєднались голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб та Станіславчицький сільський голова В.Перепечай. З рук голови облдержадміністрації голова кооперативу отримала технічний паспорт на будівлю та Сертифікат на 30 тис.грн. на упорядкування прибудинкової території та придбання дитячого майданчику, а також символічний ключ до щасливого життя в нових помешканнях.

  «Програма «Доступне житло» - це інструмент для виконання доручень Президента ...

Голова райдержадміністрації подарував Сертифікат на отримання дитячого візочка першій родині, яка народить в новому будинку дитину.

   Із словами вдячності до обласного та районного керівництва від імені новоселів звернулась Т.Козуб, яка запросила гостей оглянути квартири.

 «Програма «Доступне житло» - це інструмент для виконання доручень Президента ...

  Іван Михайлович був приємно вражений великими розмірами осель, якістю виконання будівельних робіт та оздоблення.

   Спілкуючись із населенням він чув тільки приємні слова вдячності за можливість молодим сім’ям в сільській місцевості отримати доступне житло.

 «Програма «Доступне житло» - це інструмент для виконання доручень Президента ...