Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Пункти обігріву: тимчасовий притулок у лютий мороз

       У зв’язку із надзвичайною ситуацією – істотним зниженням температури повітря, Жмеринською районною державною адміністрацією, районною радою, сільськими та селищною радами організовано спеціальні пункти обігріву.

       Тут можуть знайти тимчасовий притулок, зігрітись та скуштувати гарячого чаю усі, хто за тих чи інших обставин опинився сам-на-сам із лютим морозом.

       В окремих населених пунктах району під час організованих рейдів сільські голови виявили людей, яким була надана допомога та запропоновано послуги у пунктах обігріву.

       Районна рада інформує: місцезнаходження пунктів обігріву у селах можна дізнатись у сільських радах та з оголошень, які розміщені на зупинках, в магазинах, закладах та установах і інших людних місцях.


Голова Жмеринської райдержадміністрації Юрій Михайлович Твердохліб при безпосередньому сприянні губернатора Вінницької області  Миколи Васильовича Джиги організовує роботу пункту обігріву у м. Жмеринці. Лише за 1 годину ввечері 1 лютого тут зігрілись та отримали безкоштовні чай, печиво, солодощі більше тридцяти людей.