Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Секрет довголіття – з позитивом по життю

Перший день Великодня цього року припав на день народження нашого підопічного, жителя с. Курилівці Жмеринського району Ковальчука Михайла Івановича.

Саме 90 років тому 28 квітня 1929 року в с. Кармалюкове народився наш іменниник.

Привітати Михайла Івановича з визначною подією завітали: директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Тамара Оголенко, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Наталя Воробій, соціальний робітник Любов Бондаренко та голова Куриловецької сільської ради Анатолій Кречківський, секретар Руслан Лукічов.

За дорученням голови Жмеринської райдержадміністрації Олега Легези та голови Жмеринської районної ради Василя Малярчука директор терцентру вручила ювіляру Подяку, побажала міцного здоров’я, довголіття, мирного неба та привітала квітами і пам’ятним подарунком. Анатолій Кречківський в свою чергу теж привітав Михайла Івановича та вручив подарунок. Щиро привітавши ювіляра, посадовці поспілкувалися з ним та його рідними.

Гарне життя прожив наш ювіляр, але багато і труднощів було на його шляху.  Тяжке дитинство, яке припало на воєнні роки. Ювіляр розповів, як переховувався зі своєю коровою в лісі та по долинах від німців, а вночі лягав біля неї притулившись, щоб не замерзнути від холоду. А потім чотири роки служби в Радянській Армії. По закінченню служби одружився та переїхав до с. Курилівці Жмеринського району де працював трактористом. Разом  з дружиною виховали чотирьох гарних доньок, має онуків та вже й правнуків.

Наразі ювіляр живе самотньо, діти повиростали та й роз’їхались, дружина померла майже 13 років тому. Але Михайло Іванович не втрачає оптимізму. Він зберіг гострий розум, добру пам’ять та позитив з яким йде по життю.

Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі щасливі роки.

 90 років

90 років

90 років                                                 

 

Зав.відділення Н.І.Воробій