Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини

Це вкотре довели Северинівські спортсмени, які захищали честь нашого району на фінальних обласних сільських спортивних іграх, присвячених 70 – річчю визволення області від німецько – фашистських загарбників. Кращі спортсмени Северинівської команди змагались в 9 видах спорту та показали найвищі результати в області.
 Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини
  Вшанувати знаних спортсменів Вінниччини 2 листопада 2013 року зібрались високопосадовці області, району, спортивна еліта Жмеринщини та вболівальники .
 
  У своєму виступі голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб зазначив, що команда Северинівки є взірцем для всіх спортсменів району. Особливу подяку висловив сільському голові О.Христюку за відмінну організацію спортивної роботи в Северинівці. Юрій Михайлович привітав северинівчан від себе та голови Вінницької облдержадміністрації І.Мовчана, побажав нових спортивних злетів та яскравих перемог.
 Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини
  Від свого імені та імені голови обласної Ради, ФСТ «Колос» С.Татусяка присутніх вітав голова районної ради С.Гринчук.
 
  З гордістю очільники району вручили переможцям Кубок за зайняте перше місце в обласних сільських спортивних іграх та Подяку інструктору по спорту Северинівської сільської ради А.Бедраку .
 
  Вітав присутніх начальник управління фізкультури та спорту Вінницької облдержадміністрації С.Дідик, який нагородив голову райдержадміністрації Кубком та Подякою за найкращу організацію спортивної роботи у районі .
 Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини
  Завітала на свято із подарунками заступник голови ФСТ «Колос» С.Коновалова. Від спортивного товариства вона вручила комплекти спортивної форми для волейболу та футболу, а також форму для участі Северинівської команди у Всеукраїнських сільських іграх та футбольні м’ячі.
 
  Поздоровити Северинівських спортсменів прибув знаний прихильник спорту в районі, директор ТОВ «Конкорд» С.Дука, який презентував спортсменам поїздку на футбольний матч у м.Київ.
 
  Зі словами вдячності та побажань всіляких гараздів до присутніх звертались начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації В.Марчук та Северинівський сільський голова О.Христюк, який нагородив всіх спортсменів, які брали участь в змаганнях Подяками та подарунками.
 Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини
  Депутат районної ради, головний лікар Северинівського спеціалізованого санаторію для дорослих «Северинівка» В.Малащук вручив спортсменам сітку для гри з волейболу.
 
  Привітали спортсменів, своїх земляків і найменші жителі Северинівки, вихованці дитячого садочку, які завзято виконували художні номери. Гучні оплески звучали на адресу юних танцівниць та співочого колективу Северинівського будинку культури.
 Северинівка – найкраще спортивне село Вінниччини
  Про звитягу та спортивні здобутки Северинівської команди присутні переглянули відео.