Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Шануймо маму!

 З нагоди Дня матері у Жмеринському районному Будинку культури відбулись святкові урочистості. Перший заступник голови районної державної адміністрації Монастирський О.І. та заступник голови районної ради Бігас В.П. привітали жмеринчан зі святом.

11/05/2017

11/05/2017

Ніхто не може зрозуміти маму, коли він маленький, бо мама завжди поруч, завжди допомагає. Але коли ти стаєш старшим, починаєш розуміти, скільки сліз було і є, а скільки молитов. Ти зовсім по-іншому сприймаєш настанови, прохання. Хто більше переживає за тебе, як не твоя мама. Яке це велике щастя – мати маму біля себе.

Виступаючі  зауважили, що це свято, до якого причетний кожен з нас, бо немає нічого святішого, ніж образ матері, і немає любові вищої і жертовнішої за материнську. Особливі слова вдячності були висловлені багатодітним матерям.

11/05/2017

Хвилиною мовчання вшановано пам'ять синів-жмеринчан, які поклали свої життя під час збройного конфлікту в Республіці Афганістан, Революції Гідності, в зоні проведення антитерористичної операції.

11/05/2017

Зі сцени лунали слова вдячності для найрідніших людей на світі, вдячності за все, що є в цьому житті, вдячності за саме життя. Потім залунала пісня, багато пісень, у яких йшлося про найріднішу людину для кожного з нас — про маму, про її часом непросту долю, про її радощі й смуток, про терпіння та віру, про материнську любов, котра, напевне, є найсильнішим почуттям на світі.

11/05/2017

Головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Т.Кабаровська зачитала розпорядження голови райдержадміністрації, згідно якого подяками та пам’ятними подарунками відзначено 35 матерів з числа тих, які втратили своїх синів, багатодітних матерів, які забезпечили зразкове виховання, належні умови для навчання і розвитку своїх дітей. Відповідно до Указу Президента України почесне звання та нагрудний знак «Мати – героїня» отримала мати п’яти дітей з с.Кармалюкове Л.Квасневська. З високим званням жінку привітав і сільський голова М.Огородник, вручив квіти та грошову винагороду.

11/05/2017

11/05/2017

У фойє будинку культури з нагоди свята була організована виставка літератури, творчих робіт народних умільців жмеринщини.

11/05/2017