Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Щиросердечно вітаю депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування з Днем місцевого самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

Щиросердечно вітаю  депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування  з Днем місцевого самоврядування!

Ми обрані людьми, які довірили нам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому наш прямий обов’язок повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб територіальних громад, про добробут кожного мешканця нашого району. І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Наша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави. Нехай надійними супутниками стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюю вдячність усім, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку суспільства, віддаючи свої знання, енергію забезпеченню ефективної роботи органів місцевого самоврядування.

Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування у Жмеринському  районі.

Бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад району, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, мирного неба, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань.

 Ми взяли на себе зобов’язання перед людьми – і повинні їх із честю виконати.

З повагою голова районної ради Анатолій БЕШЛЕЙ