Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Спартакіада школярів Жмеринщини

У Жмеринському районі відновлено гарну традицію щорічного спільного проведення відділом освіти, відділом у справах молоді та спорту райдержадміністрації районних молодіжних ігор і спартакіади школярів, урочисте відкриття яких відбулося 22 жовтня 2013 року.

   Церемонія розпочалася урочистою ходою учасників змагань під знаменами Державного та Олімпійського прапорів. Учасниками звитяг стали учні 5 - 11 класів загальноосвітніх шкіл району, Браїлівського ліцею та студенти Чернятинського технікуму.

 Змагались юні спортсмени Жмеринщини

  Зі святом спорту вітав підростаюче покоління від імені райдержадміністрації, від голови обласної державної адміністрації І.Мовчана та себе особисто голова Жмеринської райдержадміністрації Ю.Твердохліб. Щиро радів з приводу відродження давньої традиції. Зазначив, що Жмеринщина завжди славилась досягненнями спортсменів, була і є пропагандистом активного способу життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» в області, в Україні, в Європі. Висловив сподівання на те, що діти, в майбутньому будуть примножувати спортивну славу району. Побажав усім подальшого захоплення фізичною культурою, міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог в ім’я процвітання та слави рідного краю, у змаганнях - перемогти найсильнішому. Голова райдержадміністрації дав старт початку змагань.

 Змагались юні спортсмени Жмеринщини

  Право підняти Державний прапор України надано учениці Браїлівської ЗОШ І-ІІ ст.. К.Гончаренко, яка є кандидатом у майстри спорту, чемпіонкою Вінницької області з боротьби дзюдо, сумо та боротьби на поясах, срібним призером Чемпіонату Європи 2011 року з боротьби сумо.

 Змагались юні спортсмени Жмеринщини   Приєдналися до привітань голова районної ради С.Гринчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат обласної ради І.Цимбал, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації В.Марчук.

   Вогонь спартакіади надано право запалити учневі Северинівської ЗОШ І-ІІІ ст.., кандидату в майстри спорту, чемпіону Вінницької області та України західної зони серед молодших юнаків з греко-римської боротьби В.Толстоп’ятову.

   Судді та спортсмени дали присягу чесно та безкомпромісно судити і змагатися.

   В ході урочистої частини свята гостей та спортсменів розважали учасники художньої самодіяльності шкіл району.

   В цей день відбулися змагання з легкоатлетичного кросу на 500, 1000 та 1500 м серед юнаків та дівчат за віковими категоріями.

 Змагались юні спортсмени Жмеринщини

  Звичайно, були поразки і перемоги, але любов до фізичної культури та спорту все ж перемогла.