Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


У Жмеринському районі відзначили 21 річницю Конституції України

Загально районний захід з нагоди відзначення 21-річниці Конституції України відбувся 27 червня в районному Будинку культури.

Перед початком заходу гості отримали справжнє естетичне задоволення, познайомившись з роботами умільців району, виставленими у фойє.

27/06/2017

Урочистості розпочались театралізованою сценою про основні атрибути держави – Герб, Прапор та Гімн.

27/06/2017

Прозвучали вітальні промови від очільників громади району – голови райдержадміністрації Легезі О.В. та голови районної ради Малярчука В.Г.

27/06/2017

Голова районної державної адміністрації Легеза О.В. зробив короткий екскурс в історію прийняття Основного Закону, зупинився на досягненнях району та ознайомив з основними планами на майбутнє. «І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для гармонійного розвитку Людини, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість, - зазначив голова райдержадміністрації Легеза О.В.

27/06/2017

У свою чергу голова районної ради Малярчук В.Г. відмітив, що Конституція України визнає людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку найвищою соціальною цінністю і декларує та гарантує найширший перелік прав та свобод людини і громадянина. Однак, нам не слід забувати, що конституційні норми, якими б передовими і демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Для цього нам усім потрібно підвищувати власну відповідальність, самовіддано працювати заради  розвитку України як цивілізованої європейської держави. Адже успіху досягають там, де є чітко визначені цілі та шляхи їх досягнення, єдина воля і  концентрація спільних зусиль задля досягнення поставленої мети. Щиросердно побажав усім  миру, міцного здоров’я, матеріального процвітання нашого краю та збагачення кожної родини, кожного жителя зокрема. 

27/06/2017

Хвилиною мовчання громада вшанувала тих, хто ціною свого життя відстоював права та свободи українського народу, захищав незалежність та територіальну цілісність своєї країни.

27/06/2017


27/06/2017

За героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, високопрофесійне виконання громадянського обов’язку учасники бойових дій на Сході України, мужні жителі району під бурхливі оплески присутніх отримали Почесні грамоти райдержадміністрації, районної ради, грошову винагороду та обереги від молодшого покоління.

27/06/2017


Групі представників громадськості району за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, активну життєву позицію, ініціативність, відповідальність, вагомий вклад у розбудову незалежної  демократичної Української держави та з нагоди 21-річниці Конституції України було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради і квіти.

27/06/2017

27/06/2017


Учасники зібрання відрядили делегацію для покладання корзин квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку та до Пам’ятної стели Героям Небесної сотні та  загиблим героям АТО.  

27/06/2017

По закінченню урочистої частини учасники заходу отримали справжню насолоду, масу вражень та непідробних почуттів від перегляду вистави Вінницького обласного драматичного театру ім. М.Садовського «Я б тобі небо прихилив…»