Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Участь у колегії Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА

26 січня відбулася колегія Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації, в які взяли учать начальник управління соціального захисту населення Василик Н.В. та директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області» Оголенко Т.І.

26/01/2017   
Колегія відбулася під головуванням директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Заболотної Н.М. В ході засідання обговорили підсумки роботи соціальної галузі за 2016 рік та визначили пріоритетні напрями роботи у 2017 році. У своєму виступі Заболотна Н.М. також наголосила на недопущенні скорочення працівників територіальних центрів при створені ОТГ, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, які не здатні до самообслуговування і  потребують постійної сторонньої допомоги.

  26/01/2017      

На колегії були присутні депутат обласної Ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм Мазур Г.Ф., депутат обласної Ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення Хребтій Я.В., а також уповноважена з прав людей з інвалідністю Панасюк Р.В.

   26/01/2017     

Перед присутніми виступив Мазур Г.Ф.,який зазначив, що для нього найбільш важливим питанням є ефективне використання бюджетних коштів. Також він наголосив і на тому, що в незадовільному стані знаходяться будівлі інтернатних закладів, а також потребують покращення матеріально-технічної бази. І якщо в 2016 році додаткові надходження обласного бюджету спрямовувались на сферу охорони здоров’я  то в поточному році потрібно більше уваги приділити закладам і установам соціального захисту.

 26/01/2017

Директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Т.І.Оголенко