Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Малярчука В.Г. з Великодніми святами

з Великоднем

 Дорогі жмеринчани!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Великого Дня Світлого Христового Воскресіння!

  Від давніх часів це свято було для християн джерелом світлої радості, очищення душі, торжеством справедливості й перемоги добра над злом, утвердженням віри й надії в серці кожного. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що в дні випробувань відчували його захист і підтримку.  Великодні свята – найкращий час для переосмислення, прощення, порозуміння. Ми маємо повернути в наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Спасителя, нашої віри в неминучу перемогу добра над злом.

 Упродовж Великодніх свят ми багаторазово повторюємо «Христос воскрес!». Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння винагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, усій українській нації.

 Нехай радість Великодніх свят звеселить кожну родину, наповнить наші душі джерельним відчуттям щастя, здоров'я, піднесеності, спонукає до плідних діянь задля творення і процвітання рідного краю, задля миру в нашій Україні.

Христос Воскрес!

 

З повагою, голова районної ради Василь Малярчук

з Великоднем