Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Весняні зустрічі з волонтерами

1 березня у весняний день  виповнилось  два роки,  як підопічними відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Жмеринського районного територіального центру почали опікуватись волонтери  з м. Вінниця на чолі з Діаною Мороз.

01/03/2017

За цей  період  підопічні нашого закладу отримували не тільки допомогу, подарунки, але   і  можливість спілкуватися.  У кожного волонтера  є  своя улюблена бабуся чи дідусь, з якими вони спілкуються, діляться радощами і здобутками, вітають з святами, телефонують, щоб дізнатися про стан   їхнього здоров’я.  

01/03/2017

Приїзд волонтерів це завжди свято. Підопічні  чепуряться, готують найкращий одяг і з самого ранку виглядають в віконце гостей. Ревнують якщо в якійсь з кімнат гості затримались довше. Не став винятком і сьогоднішній день. Після сніданку всі поспішали до своїх кімнат, поправляли покривала на ліжках, жінки приміряли хустинки і навіть користувались ароматними парфумами залюбки ділячись з сусідками по кімнаті. І ось настала довго очікувана мить. На дорозі появилася верениці машин. Це приїхали наші волонтери з подарунками і концертною програмою, яку люб’язно підготували учителі та учні  29 спеціалізованої школи м. Вінниця.      Привезли продукти харчування, засоби особистої гігієни, миючі засоби.   Зустрічали дорогих гостей запашним короваєм підочні, директор територіального центру Оголенко Т.І., завідувач відділення Музика З.А., працівники закладу. Захід проходив у теплій, дружній атмосфері. Директор територіального центру Оголенко Т.І.  подякувала   гостям за співпрацю та вручила  голові  волонтерської організації  «УВР» Діані Мороз подяку та квіти. Дітки співали, танцювали, грали на музичних інструментах.  Подарували  присутнім гарний настрій, сердечне тепло та заздалегідь приготовлені  святкові пакунки, які з любов’ю  приготували вчительський та учнівський колектив НВК загально - освітня школа № 29 м. Вінниця. 

01/03/2017

У цей радісний весняний день немов промінчики лагідного сонечка торкнулися  кожного присутнього.  Це діти ділилися з підопічними теплом своїх юних сердець.  Немов гомінливі  пташенята розлетілися по кімнатах, щоб поспілкуватися  з дідусями і бабусями, розпитати про їхнє життя.

 01/03/2017

Від імені підопічних і від себе особисто дякуємо всім хто приєднався до заходу, дякуємо за допомогу, дякуємо за тепло душі, дякуємо за спілкування. Дякуємо усім хто знайшов можливість приїхати чи просто поширив   інформацію про підготовку до даної події.  Ми знаємо, як нелегко було це зробити. Ми Вас любимо, цінимо, чекаємо. Нехай добро яке ви робите повернеться до  Вас сторицею.

 01/03/2017

Завідувач відділенням  Зоя Музика